black friday

Tuoko Black Friday kiinteistöjen palvelujen tilaamisen houkuttelevan helpoksi ja huokeaksi ?


Black Friday on hetki ennen joulua, jolloin on monenlaisia irtiottoja joulun odotuksen ympärillä. Toki kaupallisuus, alennuksilla revittely on osa tapahtumaa. Samaan aikaan myös pikkujoulu tilaisuudet täyttävät monet juhlatilat. Kiinteistötkin tulevat saamaan omat koristuksensa joulua odotellessa.


Miten kiinteistöjen ympärillä toimiva yritys voisi tarjota joulumieltä ja välittämistä Black Fridayn teemaan mukaan, sitä pohdimme Capse Oy:ssä. Ratkaisu oli sama kuin muillakin, tekemällä asiat houkuttelevan helpoksi ja huokeaksi.. josta tulee hyvä mieli.


Palvelun hankinnan helppous ja sisältö ovat keskiössä monella ostajalla. Hinnasta puhutaan aina, mutta sisältö voikin jäädä vähemmälle huomiolle. ”Tiedä mitä ostat ja valvo mitä saat”, on hyvä motto
monissa hankinnoissa. Palvelun mielikuva laadusta, aikataulusta ja joustavuudesta tulisi välittyä aina, jotta luottamus tilata lisää jatkuu. Vanha kunnon ”puskaradio” on edelleen hyvä kanava myydä lisää.  Markkinointi on pitkäjänteistä puurtamista mielikuvien kanssa, jotta yrityksen osaamisesta tiedottaminen ja asiakasmäärien
kasvattaminen voisi tuoda toivottua tulosta.


Mikä on Capsen  Black Friday tarjous, joka on houkuttelevan helppo ja huokea.. josta tulee vielä hyvä
mieli? Capse palvelee asiakkaita myös iltavoron aikaan (ma-pe klo 15-21) normaaliin päivätunti hintaan.. kuulostaako hyvältä? Tätä juhlaa kestää 29.11-20.12.2019.


Tämä on matalan kynnyksen askel testata palveluita monipuolisesti. Sitä kautta ostajalle lisääntyy tietoisuus yrityksen osaamisesta, laadusta, joustavuudesta ja teknisestä valmiudesta.


Nyt kannattaa laittaa tuulemaan ja teettää työt, jotka ovat odottaneet tekijää. Monilla taloyhtiöillä on vielä projekteja, jotka ovat toteutusta vailla.  Capsen joulutiimi on Teitä varten.

capse
Share the page on social media
Share