VIEMÄRIN SUKITUS


Pyydä tarjous

Mitä on viemärin sukitus ?

Sukitus on moderni viemäriremonttimenetelmä, joka oikein tehtynä on laadukas että myös nopea, edullinen ja asukasystävällinen vaihtoehto perinteiseen putkiremonttiin verrattuna. Saneeraamme vanhat ja rikkoutuneet viemärit sukittamalla näppärästi uudenveroiseen kuntoon. Menetelmän avulla vanhan huonokuntoisen putken sisään muodostuu uusi saumaton, kestävä ja tiivis uusi putki, joka vastaa ominaisuuksiltaan uutta muoviputkea. Sukitusmenetelmällä on ylivoimaiset ominaisuudet pinnoittamisen ja putkittamiseen verrattuna.

Käytämme Boldanin In-House Lining System menetelmää.Käytössämme sertifioitu menetelmä

Lisenssi menetelmäsertifikaattiin perustuu perustuu Boldan In House Lining - system menetelmäoppaan mukaiseen, kouluttajan valvonnassa tehtyyn työsuoritukseen, joka käsittää malliputkiston sukituksen epoksihartsilla imeytetyllä polyesterisukalla, haarakappaleiden asennuksen ja lopputuloksen kuvauksen. Sertifioinnin yleiset menettelyt perustuvat VTT Expert Services Oy:n sertifiointijärjestelmään. Capse Oy ja VTT Expert Services Oy ovat selmineet sopimuksen laadunvalvonnan varmentamisesta.Tutustu Capsen moderniin viemäriremonttiin


Capsen modernissa viemäriremontissa viemäriputkien saneerauksen lisäksi saneerataan myös pumppaamot uudenveroiseen kuntoon hyödyntämälä vanhan pumppaamon säiliötä. Tutustu lisää klikkaamalla ylläolevaa otsikkoa.

Tiedoksi taloyhtiöille ja suunnittelijoille


Urakoitsijan valinnassa on hyvä huomioida että vakuutusyhtiöt hyväksyvät vain
sertifioidulla menetelmällä sekä materiaaleilla saneeratut putket uusiksi putkiksi. Asiantuntijamme auttavat remonttien hankesuunnitteluvaiheessa kartoittamalla viemärien kunnon ja valitsemaan kohteeseen sopivan menetelmän.


Suosimme sukittamista menetelmän valinnan kannalta, mutta on itsestään selvää että epäonnistunut sukitusremontti, jossa vanhat valurautaputket vaativat jo uusimista voi koitua urakoitsijalle todella kalliiksi. Jos suunnittelet tulevaa viemäriremonttia voit tilata meiltä asiantuntijan kertomaan lisää sertifioidun sukituksen hyödyistä.

Asiantuntijamme tekevät myös sukituksen laadunvalvontaa.Paikkasukitukset


Sukitusalan huippuammattilaisina pystymme toteuttamaan myös erittäin haastavia
kohteita. Oikein tehtynä sukitettu putki vastaa kunnoltaan uutta muoviputkea. Sukituksella on myös ylivoimaiset ominaisuudet pinnoittamiseen ja putkittamiseen verrattuna.

Omakotitalon, paritalon ja rivitalon viemäriremontti


Teemme omakotitalojen, paritalojen ja rivitalojen viemärisaneeraukset nopealla aikataululla ja kustannustehokkaasti sukittamalla vanhat muovise. ja valurautaiset putket uudenveroiseen kuntoon. Viemäriremontti alkaa olla ajankohtainen, kun vanhat valurautaputket alkavat olla 40 -  60vuotta vanhoja.Kerrostalon viemärisaneeraus


Linjasaneeraus eli putkiremontti aloitetaan nykytilan ja korjaustarpeen kartoituksella, jonka perusteella tehdään hankesuunnitelma. Saneerausmenetelmän valinnan jälkeen aloitetaan kohteessa remontin valmistelu, jonka jälkeen toteutetaan varsinainen remontti. Me toteutamme viemäriremontit kustannustehokkaasti sukittamalla.  Sukittajamme ovat alan huippuosaajia.
Liike-, teollisuus ja tuotantokiinteistöt


Liike-,julkiset sekä teollisuuskohteet ovat usein viemäriremontin kannalta haastavie, koska toimintoja ja tuotantoa ei voi välttämättä pysäyttää viemäriremontin ajaksi. Capse Oy:n osaaminen, kokemus ja projektin suunnittelu sekä monipuolinen kalusto mahdollistavat toteutuksen niin,että toiminnot voivat pyöriä normaalisti koko sukitusprojektin ajan.Painelinjan saneeraus


Teemme sukitus menetelmällä myös pumppaamojen paineviemärien saneerauksia. Menetelmä on ihanteellinen vaihtoehto perinteiselle kaivamiselle varsinkin, jos paineviemäri sijaitsee haastavassa paikassa esim. rakennuksessa, parkkihallissa tai asfaltin alla pihamaalla, jossa kaivaminen on suuritöinen ja hankala projekti. Sukitus on myös kaivamista huomattavasti siistimpi operaatio ja työ tapahtuu huomattavasti nopeammin, sekä kustannustehokkaammin. Vanhan putken sisälle tehdään uusi itsensä kantava putki ja samalla uusitaan pumppaamon sisäpuolinen laippaliitos.

HUOM!

Vakuutusyhtiöt hyväksyvät vain sertifioidulla menetelmällä sekä materiaaleilla saneeratut putket uusiksi putkiksi

Käyttämämme tuotteet

Share the page on social media
Share