TOIMIMME PAREMMAN JÄTEVESITEKNIIKAN PUOLESTA

TEKEMISEN MEININKIÄ JO 10 NUOREKASTA VUOTTA


Capse Oy on palvellut asiakkaitaan lähes 10 vuoden ajan pääkaupunkiseudulla, vahva osaaminen on jatkunut isältä pojille. Jatkuvasti kasvava yritys työllistää tällä hetkellä melkein kaksikymmentä rautaista jätevesialan ammattilaista.

 

Tarjoamme nykyaikaiset ja  tehokkaat elinkaaripalvelut jätevesitekniikan osalta kiinteistöjen omistajalle. Elinkaaripalvelun lisäksi teemme viemärin avauksia, kaivojen tyhjennyksiä, pumppaamosaneerauksia ja viemäriremontteja, kuntotutkimuksia ja käyttöönottoja sekä pidämme laitteistot kunnossa.

 

Meillä on käytössä alan viimeisin tietotaito, menetelmät ja työkalut. Viemärisaneeraukset teemme kustannustehokkaasti sukittamalla. Lisäksi käytössämme on nykyaikaisia imupaineautoja vaativiinkin kohteisiin. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat aina hyvää ja laadukasta palvelua sekä ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

 

Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota järkeviä ja tämän päivän teknologialla varusteltuja kokonaisratkaisuja, olipa kyseessä sitten omakotitalo, taloyhtiö, kunta, kauppakeskus, liike- tai teollisuuskiinteistö. Toimimme paremman jätevesitekniikan puolesta  ja haluamme myös tarjota asiakkaillemme ratkaisuja jotka ovat laadukkaita, pitkäikäisiä ja ergonomisia käyttää.


Haluamme tehdä asiakkaamme elämän helpoksi.Hae töihin


Ota Yhteyttä

Kohteita

Sairaalat

Kauppakeskukset

Rautatieasemat

Lentokentät

Kaupungit ja Kunnat

Teollisuus

Ravintolat

Hotellit

Liikekiinteistöt ja asuintalot

Maatilat

Leirintäalueet

Puhdistamot

Rakentaminen

Satamat

Capse Oy on luotettava kumppani
Capse Oy menestyjät
Capse Oy kasvuyritys
Capse Oy Suomen vahvimmat
Capse Oy Rala pätevyys

Ostoskori

    Share