CAPSE

 CAPSEN TARINA


Capsen nimi juontaa juurensa 1987 luvulle, jolloin Aleksin isä Seppo Kasari aloitti pumppaamoalan parissa yrittäjänä. Yrityksen nimeksi tuli tuolloin KS-Kapse Oy.


Sepon poika Aleksi tuli alalle ensimmäisen kerran vuonna 2004 ja monen mutkan ja muutaman epäonnistuneen yhtiökumppanin kanssa yritetyn liiketoiminnan jälkeen perustettiin vuonna 2011 AK Pumppuhuolto-team Oy. Myöhemmin yrityksen palveluntarjonnan laajentuessa tuli väistämättä eteen nimenvaihdos, joka toteutettiin vuonna 2018. Silloin haluttiin valita nimi, joka ei ole sidottuna palveluun tai toimialaan. Tästä syystä yrityksen nimeksi tuli Capse.


Capsen tehtävänä on ehkäistä ympäristön saastumista ja tuoda jokaisen ulottuville puhtaampi ja vihreämpi arki ja elinympäristö. Haluamme olla yhdessä rakentamassa parempaa huomista.


Capse tarjoaa luotettavia ja pitkäikäisiä vesitekniikan ratkaisuja talo- kiinteistötekniikkaan, kuntatekniikkaan, teollisuuteen ja maatalouteen. Meillä on käytössä alan viimeisin tietotaito, menetelmät ja työkalut. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat aina hyvää ja laadukasta palvelua sekä voivat luottaa tekniikan toimintaan.


Toimintamme perustuu arvoihin, jotka ovat


Laatu, joka jättää jäljen, mikä muistetaan.

Halu palvella, joka näkyy tavoitettavuutena ja teknisenä tukena ympäri vuorokauden.

Luotettava kumppani, joka ei jätä pulaan vaan toimii yhteistyössä tarjoamiensa ratkaisujen osalta koko tekniikan elinkaaren ajan.

 

Tämä päivä vaatii tekoja, jotka parantavat huomisen hyvinvointia elinympäristössämme.Hae töihin


Yritysesittelyvideo

Capse Oy on luotettava kumppani
Capse Oy menestyjät
Capse Oy kasvuyritys
Capse Oy Suomen vahvimmat
Capse Oy Rala pätevyys

Ostoskori

    Share