TOIMIMME PAREMMAN JÄTEVESITEKNIIKAN PUOLESTA

TEKEMISEN MEININKIÄ JO 10 NUOREKASTA VUOTTA


Capse Oy on palvellut asiakkaitaan lähes 10 vuoden ajan pääkaupunkiseudulla, vahva osaaminen on jatkunut isältä pojille. Jatkuvasti kasvava yritys työllistää tällä hetkellä melkein kaksikymmentä rautaista jätevesialan ammattilaista.

 

Tarjoamme tehokkaat huoltopalvelut kaivoille, viemäreille ja pumppaamoille merkistä riippumatta. Huoltopalvelun lisäksi teemme pumppaamosaneerauksia ja viemäriremontteja, kuntotutkimuksia ja käyttöönottoja sekä pidämme laitteistot kunnossa.

 

Meillä on käytössä alan viimeisin tietotaito, menetelmät ja työkalut. Viemärisaneeraukset teemme kustannustehokkaasti sukittamalla. Lisäksi käytössämme on tehokkaita imupaine-autoja vaativiinkin kohteisiin. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat aina hyvää ja laadukasta palvelua sekä ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

 

Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota järkeviä ja tämän päivän teknologialla varusteltuja kokonaisratkaisuja, olipa kyseessä sitten omakotitalo, taloyhtiö, kunta, kauppakeskus, liike- tai teollisuuskiinteistö. Toimimme paremman jätevesitekniikan puolesta  ja haluamme myös tarjota asiakkaillemme ratkaisuja jotka ovat laadukkaita, pitkäikäisiä ja ergonomisia käyttää.


Haluamme tehdä asiakkaamme elämän helpoksi.Ota Yhteyttä

Capse Oy on luotettava kumppani
Capse Oy menestyjät
Capse Oy kasvuyritys
Capse Oy Suomen vahvimmat
Capse Oy Rala pätevyys
Share