ME OLEMME CAPSE

 Me kävelemme yhdessä ja horjumatta kohti meille annettua päämäärää, sillä me tiedämme kuinka legendat ovat syntyneet.CAPSEN TARINA


Capsen nimi juontaa juurensa vuoteen 1987, jolloin Aleksin isä Seppo Kasari taisteli vaikean laman aikaan yrittäjänä. Yrityksen nimeksi tuli tuolloin KS-Kapse Oy.


Aleksi tuli isän jalanjäljissä alalle vuonna 2004 ja vuonna 2011 AK Pumppuhuolto-team otti ensimmäisen askeleensa kohti tuntematonta. Yrityksen palveluntarjonnan laajentuessa tuli väistämättä eteen nimenvaihdos ja halusimme tuolloin valita nimen, joka ei ole sidottuna palveluun tai toimialaan. Näin syntyi Capse.

Me Capsessa haluamme olla puhtaan ja vihreän tulevaisuuden mahdollistaja ja uskomme, että jokainen puhtaampi vesipisara luo vihreämpää huomista. 

Capsessa hehkuu periksiantamattomuus, sitkeys ja vertaansa vailla oleva taistelutahto, joka saa henkilöstön lyöttäytymään yhteen ja tukemaan toisiaan mitä vaikeimpina aikoina. 


Meidät on valettu alan jalossa taidossa pitkän linjan osaamisella ja veistetty vuosikymmenien kokemuksella.


Me Capsessa kävelemme yhdessä ja horjumatta kohti meille annettua päämäärää, sillä me tiedämme kuinka legendat ovat syntyneet.Liity joukkoomme


Share the page on social media
Share