CAPSE PARTNERS

CAPSE PARTNERS - VALTAKUNNALLISTA VESITEKNIIKKAA

__________


Olemme tienraivaaja ja luomme uutta toimialaa. Meillä on vahva visio ja loppumaton halu tehdä paremmin. Emme ole ylläpitämässä olemassa olevaa vaan osaamme ja uskallamme muuttaa toimintamallit ja tuhota vanhan luodaksemme uutta. Kehitämme uusia ratkaisuja etunojassa, emme vain, kun asiakas pyytää.

Toimintaamme ohjaa vahva voittamisen kulttuuri. Jatkuva kehitys on toimintamme perusta – joka päivä pitää olla parempi kuin eilen. Capselaisten sydämet sykkivät teknologialle. Se on meille palvelun mahdollistaja ja jatkuvan kehityksen kulmakivi.


Partneruus merkitsee meille sitoutumista pitkäjänteiseen, syvälliseen yhteistyöhön yhteisten tavoitteiden ja siitä syntyvän lisäarvon saavuttamiseksi. Todellisen partneruuden muodostuminen vaatii kummankin yrityksen koko organisaatiolta ja jokaiselta asianosaiselta luottamuksellisuuteen ja avoimuuteen perustuvan toimintatavan omaksumista. Partneruus ei ole pelkästään sopimuksella synnytettävä suhde, vaan ajan mittaan syntyvä olotila ja toimintatapa. Partneruus on tietoinen strateginen valinta.


Tavarantoimittajat ovat myös kumppaneitamme ja sitoutuneita kanssamme korkeaan laatuun ja palveluun. Täältä löydät lisätietoa yhteistyökumppanuudesta ja pääset tutustumaan verkostoomme. Tavarantoimittajille avaamme mahdollisuuksia saada tuotteita Capsen verkoston valikoimiin.


Etsimme markkinoiden ammattitaitoisimpia yrityksiä partneriksemme sukitus, lokapalvelu ja pumppaamohuoltoalalta koko Suomen alueella. Huoltopartneri vastaa partnerille annetun toimialueensa asiakassuhteiden hoidosta Capsen liiketoimintakonseptilla. Tule kasvamaan kanssamme!Liity verkostoon    Tutustu OmaCAPSEEN


Tarjoamme yhdessä valtakunnallisen huoltoverkostomme avulla vesitekniikan ratkaisuja koko Suomen alueella. Yhtenäisen toimintamallin avulla varmistamme toimintamme laadun ja luomme tekemisellämme arvoa kaikille sidosryhmillemme.


Partnerin työn tärkein tavoite on asiakkaan odotusten ylittäminen ja uusiin tarpeisiin vastaaminen.  Hyvin tehty työ näkyy niin asiakkaiden kasvoilla kuin tuloksena viivan alla. Capse järjestää Partnereille koulutusta, joka antaa konkreettisia työkaluja käytännön tekemiseen.


Share the page on social media
Share