SALAOJAPALVELUT

Pyydä tarjous

SALAOJIEN KUNTOTUTKIMUS

__________


Jos sokkelit ovat tummentuneet ja rappaukset lohkeilevat, salaojissa saattaa piillä ongelma. Salaojien kunto tulisi tarkistaa 5-10 vuoden välein. Kuntotutkimuksella voimme todeta, että salaojien laskut toimivat ja niissä ei ole veden kulun esteitä. Kiinteistön ympärillä kulkevat salaojat ovat tärkeä osa kiinteistön elinkaaren kannalta. Toimimattomat salaojat vaikuttavat suuresti kiinteistön elinikään sekä tuovat sisäilmaongelmia rakenteiden kostuessa. Tarkastuksesta tehdään selkeä raportti.


SALAOJIEN HUUHTELU JA KUVAUS


Salaojien huuhtelu, kuvaus ja paikallistaminen on olennainen osa tehokkaasti toimivaa salaojajärjestelmää. Huuhtelun ja kuvauksen tuloksena nähdään salaojien kunto ja poistetaan mahdolliset esteet kuten (maa-aines ja juuret). Kuvausrapotti pitää sisällään kuntoarvion ja toimenpide ehdotuksen.


SALAOJIEN JA SALAOJAKAIVOJEN PAIKALLISTAMINEN


Olemassa olevien salaojien ja kaivojen paikallistaminen on osa tehokasta salaojajärjestelmän huoltoa ja ylläpitoa. Paikantimen avulla paikallistamme ja merkkaamme sijainnit maastoon ja dokumentteihin.


SALAOJIEN KÄYTTÖÖNOTTOTARKASTUS


Uusien salaojien käyttöönottokuvauksessa tarkastetaan asianmukainen asennustapa ja ettei putket sisällä niihin kuulumattomia tavaroita ja jätteitä. Tarkastuksesta tulee erillinen käyttöönottopöytäkirja.


KAIVOJEN KOROTUKSET


Korotamme maan alla sijaitsevat kaivon kannet maan pinnan tasalle.KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ.

__________


Ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai soita meille.

Share the page on social media
Share