PUMPPAAMOPALVELUT


Pyydä tarjous

PUMPPAAMOHUOLTO

__________


Pumppaamohuoltomme koostuu joukosta alan ammattilaisia, joilla on taustaa jätevesihuollon sekä pumppaamojen parissa. Yritys on erikoistunut vesitekniikan huoltoon, korjaukseen ja kunnossapitoon.


Pumppaamohuollossamme korostuu laatu, luotettavuus ja palveluhalu, jotta asiakkaamme saavat luotettavaa ja laadukasta palvelua. Henkilökunnallamme on kokemusta pumppaamohuolloista sekä kunnossapidoista yli 60 vuotta.


PUMPPAAMON HUOLTO KANNATTAA


Pumppaamohuollolla varmistat laitteiston toiminnan jatkuvuuden. Pumppaamohuolto mahdollistaa myös vikatilanteisiin puuttumisen ajoissa kun pumppaamolla käydään laitteiston tarpeen vaativin väliajoin. Havaitut viat raportoidaan erillisellä pöytäkirjalla aina huollon jälkeen tavoitteena kriittisten vikatilanteiden ennakointi ja laitteiden käyttöiän pidentäminen.

PUMPPAAMON KUNTOTARKASTUS


Capse - kuntotutkimus on meidän kehittämä kuntoanalyysi palvelu, jotta kiinteistön omistaja tietäisi missä mennään. Pumppaamon kuntotutkimuksessa määritetään akuutit ja tulevat korjaustarpeet. sekä pumppaamon huoltotarve vuositasolla, jotta katkeamaton pumppaustoiminta voisi jatkua. Toimitamme kuntotutkimuksesta asiakkaalle perusteellisen raportin.


PUMPPAAMON KORJAUS


Perusvesi-,sadevesi- ja jätevesipumppaamojen vikaantuessa selvitämme ongelmatilanteet
vuosikymmenien kokemuksella. Kattavan pumppaamotarvike varaston, henkilöstön ammattitaidon ja omien imupaineautojen ansiosta vikapalvelumme toimii nopeasti ja tehokkaasti vuoden jokaisena päivänä.

PUMPPAAMOSANEERAUS


Vanhan pumppaamosäiliö harvoin vaatii uusimista ja säiliö on helppo käyttää hyödyksi saneerauksessa. Pumppaamon saneerauksen kesto on noin 1-3arkipäivää eikä saneerauksessa tarvitse kaivaa maata, jolloin alue pysyy siistinä.

Saneeraamme vanhat jätevesi-, perusvesi- ja sadevesipumppaamot helposti uudenveroiseen kuntoon. Saneerauksessa uusitaan kaikki kaivon sisäiset osat ja tarvittaessa myös pumppaamon ulkopuolinen painelinja. Samalla käydään läpi etävalvonnan lisätarve, jotta seuranta olisi parempaa. Teemme käyttöön opastuksen työn valmistuttua.


PUMPPAAMON KÄYTTÖÖNOTTO


Uudiskohteiden pumppaamojen käyttöönotot ammattiliikkeen toimesta. Käyttöönotossa tarkastamme pumpun pyörimissuunnan, pinnansäätölaitteen parametrit ja hälytyksen asetukset. Tarkastamme myös, että asennukset ovat tehty hyvän tavan mukaisesti. Tarkastuksesta asiakas saa käyttöönottopöytäkirjan täytettynä.

PAINELINJAN KUNTOTARKASTUS


Painelinjan kuntotutkimuksessa selvitetään putkiston kunto, ongelmakohdat ja
elinkaari sekä tarvittaessa paikannamme vikakohdan sijainnin. Laaditun
kuntotutkimusraportin perusteella saat tärkeää tietoa remonttitarpeesta.


Kohderyhmät:


 • Asunto-osakeyhtiöt
 • Haja-asutusalueet
 • Kiinteistöyhtiöt
 • Omakotitalot
 • Teollisuus
 • Kunnat

Miksi Capse?


 • Ainutlaatuinen palvelukokonaisuus
 • Kokemusta yhteensä yli 60 vuotta
 • Päivystys 24h vuorokaudessa
 • Kattava pumppaamotarvikevarasto
 • Merkkiriippumaton huolto

KIINNOSTUITKO? OTA YHYTETTÄ.

__________


Ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai soita meille..

Share the page on social media
Share