PUMPPAAMOPALVELUT


Pyydä tarjous

Jätevesitekniikan asiantuntija apunasi


Pumppaamohuoltomme koostuu joukosta alan ammattilaisia, joilla on taustaa jätevesihuollon ja pumppaamojen parissa. Huoltomme on erikoistunut pumppaamojen huoltoon, korjauksiin ja kunnossapitoon. Huollossamme korostuu laatu, ammattitaito ja vastuullisuus, jotta asiakkaamme saa luotettavaa ja laadukasta palvelua. Yrityksen henkilökunnalla on tällä hetkellä kokemusta pumppaamojen parista yli 83 vuotta.Pumppaamon saneeraus


Vanhan pumppaamosäiliö harvoin vaatii uusimista ja säiliö on todella helppoa käyttää hyödyksi saneerauksessa.
Sen lisäksi vanhat betoni- ja lasikuitusäiliöt ovat huomattavasti huoltoystävällisempiä ja teknisesti parempia kuin nykyiset uudet ahtaat
ja heiveröiset muovipumppaamot. Pumppaamon saneerauksen kesto on noin 1-3arkipäivää eikä saneerauksessa tarvitse kaivaa maata, jolloin alue pysyy siistinä. Me pumppaamoalan rautaisina ammattilaisina todella tiedämme mistä puhumme.

Saneeraamme vanhat jätevesi-, perusvesi- ja sadevesipumppaamot helposti uudenveroiseen kuntoon. Saneerauksessa uusitaan kaikki kaivon sisäiset osat ja tarvittaessa myös pumppaamon ulkopuolinen painelinja. Samalla käydään läpi etävalvonnan lisätarve, jotta seuranta olisi parempaa. Teemme käyttöön opastuksen työn valmistuttua.


Pumppaamon kuntotutkimus


Capse - kuntotutkimus on meidän kehittämä kuntoanalyysi palvelu, jotta kiinteistön omistaja tietäisi missä mennään. Pumppaamon
kuntotutkimuksessa määritetään akuutit ja tulevat korjaustarpeet. sekä pumppaamon huoltotarve vuositasolla, jotta katkeamaton pumppaustoiminta voisi jatkua. Toimitamme kuntotutkimuksesta asiakkaalle perusteellisen raportin.


Pumppaamon vikapalvelut


Perusvesi-,sadevesi- ja jätevesipumppaamojen vikaantuessa selvitämme ongelmatilanteet vuosien kokemuksella. Kattavan pumppaamotarvike varaston sekä omien imupaineautojen ansiosta vikapalvelumme toimii nopeasti ja tehokkaasti myös kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.


Pumppaamon huoltosopimus


Pumppaamon huoltosopimuksella varmistat huoltotoiminnan jatkuvuuden joka mahdollistaa vikatilanteisiin puuttumisen ajoissa kun pumppaamoa huolletaan, tyhjennetään ja pestään kohteen tarpeen vaativin väliajoin. Havaitut viat raportoidaan erillisellä pöytäkirjalla aina tarkastuksen jälkeen tavoitteena kriittisten vikatilanteiden ennakointi ja laitteiden käyttöiän pidentäminen.


Pumppaamon käyttöönotot


Uudiskohteiden pumppaamojen käyttöönotot ammattiliikkeen toimesta. Käyttöönotossa tarkastamme pumpun pyörimissuunnan,
pinnansäätölaitteen parametrit ja hälytyksen asetukset. Tarkastamme myös, että asennukset ovat tehty hyvän tavan mukaisesti. Tarkastuksesta asiakas saa käyttöönottopöytäkirjan täytettynä.


Pumppaamon painelinjan kuntotutkimus


Painelinjan kuntotutkimuksessa selvitetään putkiston kunto, ongelmakohdat ja elinkaari sekä tarvittaessa paikannamme vikakohdan sijainnin. Laaditun kuntotutkimusraportin perusteella saat tärkeää tietoa remonttitarpeesta. Kuntotutkimuksen perusteella voimme hinnoitella myös painelinjan uusinnan kaivamattomalla menetelmällä.

Kohderyhmät:


 • Asunto-osakeyhtiöt
 • Haja-asutusalueet
 • Kiinteistöyhtiöt
 • Omakotitalot
 • Teollisuus
 • Kunnat

Miksi Capse?


 • Ainutlaatuinen palvelukokonaisuus
 • Kokemusta yhteensä yli 83vuotta
 • Päivystys 24h vuorokaudessa
 • Kattava pumppaamotarvikevarasto
 • Merkkiriippumaton huolto
Capse Oy on luotettava kumppani
Capse Oy menestyjät
Capse Oy kasvuyritys
Capse Oy Suomen vahvimmat
Capse Oy Rala pätevyys
Share