LATTIAKAIVO


Pyydä tarjous


Linerdrain - muovinen lattiakaivo saneeraukseen

Linerdrain-lattiakaivoAidon ja alkuperäisen Linerdrain-lattiakaivon asentaminen on
helppoa ja kätevää. Uusi muovinen lattiakaivo asennetaan vanhan kaivon sisään, eikä asennuksen yhteydessä tarvitse rikkoa vesieristeitä tai pintoja. Vanhan kaivon sekä uuden lattiakaivoinsertin väli tiivistetään vedeneristeeksi hyväksytyllä SprayCoat-välitäyttöepoksilla. Säästöä syntyy sekä ajassa että kustannuksissa verrattuna perinteisiin menetelmiin, joissa vanha kaivo piikataan auki pintoja hajottaen.


Käyttämme Linerdrain-lattiakaivoa putkistojen saneeraukseen, jolloin se saadaan tehtyä saumattomasti aina lattiakaivosta pihakaivoon asti. Muovisessa lattiakaivossa ei ole likaa kerääviä teräviä kulmia tai reunoja, joten myös sen puhtaanapito on todella helppoa ja hygieenistä.


VTT on tehnyt lattiakaivolle virtaamamittaukset standardin SFS-EN 1253-2 mukaan.Linerdrain-korokerengasadapteriKohteisiin, joihin on asennettu Linerdrain-lattiakaivo, on saatavilla tulevien kylpyhuoneremonttien yhteydessä  Linerdrain-korokerengasadapteri. Pintarakenteet puretaan vanhan
valurautakaivon tasoon ja korokerengasadapteri käännetään paikoilleen aikaisemmin sukituksen yhteydessä asennettuun Linerdrain-lattiakaivoon. Linerdrain-korokerengasadapteriin käy suoraan markkinoilla olevat vedeneristyslaipat ja kororenkaat sivuliitännöillä.


VTT on tehnyt korokerengasadapterille tiiveyskokeen standardin SFS-EN 1253-1 mukaan.


Share the page on social media
Share