AK Pumppuhuolto-teamistä tuli CAPSE


Kun AK Pumppuhuolto-team Oy perustettiin vuonna 2011, se oli erikoistunut pumppujen ja pumppaamojen huolto- ja saneerauspalveluihin. Nykyisin yrityksen palveluntarjonnassa on lähes kaikki jätevesitekniikan vaatimat palvelut: Pumppu- ja pumppaamohuollot, pumppaamosaneeraukset, etävalvonta, viemärien pesu ja kuvaus, viemärilinjojen saneeraus, sukitus sekä paikkasukitus.


Lisäksi palvelumme kattaa kaikki imupaineautopalvelut sekä viemärien, sadevesijärjestelmien ja pumppaamojen kuntotutkimukset.

Päivystämme jokaisena päivänä 24 h.


 Palvelutarjonnan laajentumisesta johtuen haluttiin yrityksen nimi vaihtaa paremmin palvelutarjontaa kuvaavammaksi.  Yrityksen uusi nimi on CAPSE Oy. Capse nimi juontaa juurensa KS-Kapse Oy:n nimestä. Aleksi Kasarin isä oli kyseisen yrityksen perustaja ja toi myös poikansa alalle. Tästä juontaa juuret nykyiseen nimivalintaan, nimestä löytyy turvallista vanhaa ja raikasta uutta näköalaa tulevaisuuteen.


Yrityksen y-tunnus säilyy samana, sekä kaikki yhteystiedot, henkilöt ja palvelujen nimet (Pumppuhuolto-team, Imuauto-team, Huolto-team). Yrityksen nettisivut toimivat osoitteissa capse.fi, sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@capse.fi Aurinkoista kevättä toivottaen,


Aleksi Kasari

toimitusjohtaja

Capse Oy

Share the page on social media
Share