PUMPPAAMON TYHJENNYS JA PESU


Pyydä tarjous

Pumppaamon tyhjennys ja pesu


Pelkkä pintaraapaisu ei aina riitä, varsinkin jätevesipumppaamo on hyvä pestä myös alhaalta käsin pumppujen toiminnan takaamiseksi. Ajan myötä sadevesipumppaamojen pohjalle kerääntyy myös hiekkaa, joka tukkii putkistot ja rikkoo pumput. Tyhjennämme ja pesemme pumppaamoja vuosien kokemuksella. Kuljettajillamme on pumppaamoalan ammattitaito.


Pumppaamoon on hyvä kurkata huollon lisäksi noin kolmesti vuodessa. Varsinkin jätevesipumppaamojen pinnalle kerääntyvä likalautta saattaa aiheuttaa ongelmia, vaikka pumppaustekniikka muuten olisikin kunnossa. Likalautta on syytä pestä ja imeä pois pumppaamosta imupaineauton avulla.


Joissain perus- ja sadevesipumppaamoissa taasen ongelmaksi muodostuu hiekan ja

erityisesti hiekoitushiekan joutuminen ja kerääntyminen pumppaamon pohjalle. Hiekka pääsee pumpuissa kuluttamaan juoksupyörää jolloin pumppausteho kärsii  ja hajottaa pumput.


Putkisto ja venttiilit voivat myös olla täynnnä hiekkaa. Hiekan joutumisen pumppaamoon voi ehkäistä sadevesikaivojen hiekkapesien ajantasaisella tyhjennyksellä. Jos epäilet ettet pärjää pumppaamosi kanssa yksin niin pyydä ammattilaisemme paikalle. Me määritämme sinulla oikeanlaisen huolto-ohjelman.
Share the page on social media
Share