Tulvanhallinta

Kohde

Tulvanhallinta

Itävalta - Drosendorf


Aikaisempi tilanne

Pumppausasemat ovat pumpunvalmistajan Caprarin osaamisaluetta, kuten Drosendorf-tulvanohjausprojekti osoittaa.


Ylä-Franconian alueen Memmelsdorfin kunta pakotettiin ryhtymään toimenpiteisiin Leitenbach-joen jatkuvien tulvien uhkia vastaan. Seurauksena yhdistettiin joen harjoitustyöt, padot ja suojaseinät kahteen rakennusvaiheeseen.


Caprarin ehdotus

Rakentamisen tekninen sydän on pumppausasema, jonka Caprari on varustanut kahdella KCD-200NG-tyyppisellä uppopumpulla, joissa on DN200-painelaippa: Sähköiset upotettavat moottorit, joissa on kaksikanavaiset juoksupyörät ja, jotka ovat suurelta osin valmistettu kestävästä valuraudasta.


Jokainen pumppu pumppaa 105 l / s 3,3 metrin nostokorkeudelle.. Moottorin teho 6,5 kW riittää takaamaan tehokkaan jatkuvan toiminnan tarvittaessa. Ne asennetaan monoliittiseen teräsbetonista valmistettuun sylinteriin, jonka ulkohalkaisija on 3300 mm ja kokonaiskorkeus 4450 mm. Caprarin uppoliittimien ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen ohjauskiskojen ansiosta pumppujen huolto on erittäin helppoa.


Saavutetut edut

Valmistaja tarjoaa laajan valikoiman pumpuja ja säätöteknologisia ratkaisuja märkä- tai kuivaasennukseen vastaamaan käytännöllisesti kaikkiin kunnallisen, teollisuuden tai maatalouden vesienkäsittelyyn liittyviin tarpeisiin. Käyttämällä esivalmistettuja elementtejä, jotka asetetaan asemalle asennuksen aikana, Caprari ja sen kumppanit voivat rakentaa täydelliset ja käyttövalmiit pumppausasemat 72 tunnin sisällä.


Share the page on social media
Share